Over ons

Sinds 1985 bezoeken wij Portugal regelmatig, zowel zakelijk als voor vakanties. En hebben 5 jaar in de Algarve gewoond. Na ons op het vastgoed gericht te hebben, kregen we tevens de mogelijkheid om de wijnimport voor Nederland over te nemen van Wijnhuis Quinta dos Vales.


Ons Team

Marjolein

Ik ben een levensgenieter en hou enorm van gezellige borreluurtjes met vriendinnen; een lekkere wijn, gecombineerd met hapjes en leuk gezelschap betekent voor mij echt genieten. Ik vind het dan ook heerlijk om deze passie nu via A Boa Vida met mensen te kunnen delen!

Nicole

Ik ben groot wijnliefhebster, vooral in combinatie met gezelligheid. Ik hou ervan om samen met anderen te proosten op de goede dingen van het leven, en te genieten van een goed glas wijn. Sinds ik in Portugal ben geweest, en daar enorm enthousiast ben geworden over de wijnen van Quinta dos Vales, wil ik graag anderen hiervan mee laten genieten!

Jos

Meer een levensgenieter dan een wijnliefhebber, en diegene die de ondersteundende taken binnen A Boa Vida uitvoert. Van website tot voorraadbeheer tot een Portugal ervarings deskundige met de talenkennis.